Luokat: Peliuutisia

Valorant Winter Cupissa ratkaistiin Ukrainan Valorant-joukkue vuodelle 2024

Ko3aku-tiimi voitti Valorant Winter Cup 2024 powered by Lenovo Legion ja Ukrainan maajoukkue Valorantista vuodelle 2024. Kuten lehdistöpalvelussa kerrottiin Lenovoviralliset mestaruuskilpailut järjestettiin Ukrainan eSports Federation UESF:n tuella. Lenovo ja turnauksen järjestäjä Gameinside.

Turnauksen voiton otti ko3aku-joukkue. Hän voitti Ukrainan virallisen maajoukkueen statuksen Valorantilta pudotuspeleissä, jossa hän kilpaili mestarista kolmen muun karsintaturnaukset voittaneen joukkueen kanssa - evoplay, sila4i ja fullfocusss. Lisäksi 5 muuta joukkuetta, jotka sijoittuivat karsinnoissa 8-10 sijalle, taistelivat 2-4 paikasta.

Kilpailu oli varsin laaja. Kuten yhtiössä todetaan Lenovo, turnaukseen osallistui yhteensä 55 pelaajajoukkuetta eri puolilta Ukrainaa, ja Valorant Winter Cup 2024:n kokonaispalkintorahasto oli 100 XNUMX UAH.

Lisäksi osana turnausta ei selvitetty vain maajoukkuetta, vaan järjestettiin myös ensimmäistä kertaa järjestettävä yhteisöpyöräkilpailu. Yritys siis Lenovo rohkaisee nuoria streamaajia liittymään osaksi Valorant-yhteisöä Ukrainassa ja jatkamaan tämän suunnan kehittämistä. Valorant Winter Cup -turnauksen pelejä välitti 15 virallista yhteisöpyörää, jotka valittiin kaikkien kilpailuun halukkaiden joukosta. Muuten, he kaikki saivat 10% alennuksen minkä tahansa pelilinjan kannettavan tietokoneen ostosta Lenovo Legioona. Streamer Idzayivna otti arvonnan voittajan tittelin - hän voitti tehokkaan pelitietokoneen Lenovo Legion slim 5.

Valorant Winter Cup järjesti yhtiö Lenovo yhdessä Ukrainan tärkeimmän e-urheiluportaalin ja Ukrainan vanhimman turnausoperaattorin Gameinside.ua:n kanssa. Yhtiö Lenovo tunnetaan tehokkaista ammattipelaamislaitteistaan Lenovo Legion, ja se tukee aktiivisesti Valorant-yhteisön kehitystä Ukrainassa ja järjestää tällaisen mestaruuden toista vuotta peräkkäin.

Toimistofriikki, hullu lukija, Marvel Cinematic Universen fani. Olen 80% syyllinen ilo.